Gratisklader.se

Gratis presentkort

Samla poäng genom att delta i kampanjer och erbjudanden, som sedan kan växlas in mot presentkort. Börja redan idag!

Bli medlem Få 5 000 poäng i bonus direkt!

Sofie83a: Tack!

Gratiskläders officiella blogg

Här är alla officiella bloggmeddelanden från Gratiskläder.

aug 18 2010

Mjukisoveraller från BikBok.

117 kommentarer Kategori: ÖvrigtDen senaste tiden har det varit en ganska stor hype över mjukisoveraller så ett tips till er som missade BikBoks första modell i vintras kan nu hitta dem här i deras höst/vinter-kollektion.

Ärligt talat så tyckte jag att de var ganska fula från början men efter att jag provade en med några kompisar så ÄLSKADE jag dem! De är supermysiga och perfekt att ha under vintern.

Postades av Jessicanguyen 2010-08-18 18:44:51.

aug 17 2010

Finally! :)

51 kommentarer Kategori: Övrigt

Äntligen funkar det att ladda upp bilder här så förhoppningsvis så kommer det komma fler inlägg då och då som ni kan kika på!

Tog en tur till Gina Tricot idag och såg då en väska som jag har höft ögonen på ett tag nu, men kom sedan på att jag hade för lite pengar så ska nog köpa den imorgon istället.Enkel, snygg och perfekt inför skolstart!

Postades av Jessicanguyen 2010-08-17 17:22:50.

aug 9 2010

Går fortfarande inte att ladda upp bilder.

18 kommentarer Kategori: Övrigt

Har provat ladda upp bilder här igen men det verkar inte funka. Har provat alla olika sorters filer, .jpg, .gif, .png och .bmp men inget verkar fungera. Har mailat supporten nu så förhoppningsvis så kommer de kunna fixa det! :)

Ha det nice.

Postades av Jessicanguyen 2010-08-09 17:18:35.

aug 6 2010

Introduktions inlägget.

27 kommentarer Kategori: Övrigt

Då har man ännu en blogg att skriva av sig i. Jag hade egentligen tänkt ladda upp en bild till det här inlägget men av någon konstig anledning så vill inte bild-uppladdaren fungera.

Nåväl, det här får väl bli en sån där inlägg där jag kan presentera mig lite. Jessica heter jag, ganska tydligt om man tittar på mitt anv.namn, är 18 år och bor i Stockholm. Kläder har alltid varit ett stort intresse i mitt liv så därför ska det bli kul att få blogga här hos GratisKläder.

Förutom här så har jag en egen blogg där jag också brukar blogga om mode, musik och mitt vardagliga liv. Vardagliga livet består mest av skola, vänner och familj.

Låt oss hoppas att det ska gå att ladda upp bilder snart så att ni kan få riktiga inlägg förutom massor av presentationer om mig.

Ha det nice tills dess.

Postades av Jessicanguyen 2010-08-06 19:02:41.